FORGOT YOUR DETAILS?

Galerie video iernare

Pregatirea de iernare a coloniilor de albine

Iernarea roiurilor

Iernarea coloniilor standard

Coloniile standard in sistemul Maximus toamna

Vezi mai departe:

8 raspunsuri pentru “Galerie video iernare”

 1. emil rotaru a scris : Reply

  Ma omule tu chiar ,crezi in ceia ce spui????Cred ca vrei sa fii un sarlatan precum profu online.Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama.

 2. Marin a scris : Reply

  Un om care nu are ce pierde si nu-ti cere nimic in schimb , nu poate fi sarlatan. Maximus ne spune cum intretine el coloniile de albine si atat. Ca nu are calitati pedagogice, sau ca ne lasa pe noi sa descoperim amanuntele, e cu totul altceva. Iar faptul ca are dreptate in ceea ce face si incearca sa ne arate si noua, este confirmat si de Dan Margarit, dar si de multi altii. Dar pentru asta, Emile, trebuie sa mai citesti.

 3. Marin a scris : Reply

  Pagina incepe sa devina interesanta. Daca filmarile ar fi localozate in timp si spatiu ar fi mult mai eficient, cred eu. Iar explicarea detaliilor, desi spui ca se vede pe imagine, cred ca ar fi absolut necesara.

 4. Liviu-Alexandru a scris : Reply

  Buna,studiez si eu de ceva vreme apicultura naturala si cred cu tarie ca este singura cale prin care putem salva de la dezastru aceasta minunata creeatura .Felicitari pt toata munca pe care a-ti depus-o,toata stima din partea mea!

 5. Gheorghe Dorin a scris : Reply

  A-ti starnit un mare interes cu acest sistem.Pot spune ca m-a fascinat.Am achizitionat cartea ,este deosebit de interesanta si voi fi un incepator indirjit in acest sistem de mare viitor.Multumesc .

 6. Costel Ciobanu a scris : Reply

  urasc invidia . aceasta munca depusa de un roman adevarat inseamna sa iti iubesti neamul , ptr. un incepator ca mine in ale albinaritului , nu mai fiti rai fratilor , luati exemplu de la persoanele astea speciale si rare ca diamantele

 7. cretu laurentiu a scris : Reply

  se pare ca stie ce spune si ce vrea

 8. cretu laurentiu a scris : Reply

  nici nu este nevoie sa fim rautaciosi altii sunt intrebati si nu vor sa ne spuna nimic din ce stiu despre apicultura

Lasa un comentariu

TOP